Back

QHSE MANAGER

Posting date : 04/07/2024

Requisition ID : 30900


Welkom bij Senec!

 

Bij SENEC, dat deel uitmaakt van de ENGIE-groep, zijn we gespecialiseerd in het onderhoud, de verbetering, de herstelling en de vernieuwing van verwarmings- en koelingssystemen. Met meer dan 60 jaar ervaring hebben we een sterk netwerk en een stevige reputatie opgebouwd op de Belgische markt.

 

Onze activiteiten bestrijken zowel de B2C-sector (woningen, flatgebouwen) als grotere systemen, waaronder collectieve verwarmingssystemen.

 

Met binnenkort 12 vestigingen staan we klaar voor onze klanten en bouwen we lange termijn relaties op. We bieden de best mogelijke ondersteuning om hun comfort te verbeteren en tegelijk hun energieverbruik en milieu-impact te verminderen.

 

Elke dag werken wij energie-efficiënte oplossingen uit en bouwen zo aan een koolstofneutrale toekomst!

 

Voor ons QHSE departement, zijn wij op zoek naar een [QHSE manager]!

 

JOUW UITDAGING als [QHSE Manager]

 

- HSE-Strategie: je bepaalt, controleert en implementeert de strategie op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk.

- Coördinatie en uitvoering: je coördineert en organiseert de uitvoering van de wettelijke taken en verplichtingen van de interne dienst voor preventie en bescherming op het werk (SIPP). Je bent ook verantwoordelijk voor de organisatie en voorbereiding van de vergaderingen van het Comité voor preventie en bescherming op het werk (CPPT).

- Rapporten en preventiemaatregelen: je stelt rapporten op en presenteert actieplannen en preventiemaatregelen aan het CPPT om de veiligheid te verbeteren. Je houdt ook toezicht op ongevallen op het werk en ongevallen op weg van en naar het werk.

- Communicatie en opleiding: je leidt werkgroepen, stelt de inhoud van toolboxmeetings op en werkt samen met de logistieke afdelingen om gezondheids- en veiligheidsproblemen te voorkomen. Je ontwikkelt duidelijke communicatiekanalen op het gebied van preventie.

- HSE-statistieken: je consolideert HSE-statistieken, stelt preventieprogramma's op en rapporteert aan de groep ENGIE.

- Kwaliteitsbeheer: je volgt de wettelijke normen en technische vereisten op en zorgt voor de toepassing ervan binnen de filialen, met inbegrip van het organiseren van de gepaste opleidingen, zodat we onze kwaliteitsnormen voortdurend kunnen handhaven.

- Externe relaties: je onderhoudt contacten met verschillende organisaties en federaties om de solide reputatie van SENEC op de Belgische markt te behouden.

 

 

JOUW PROFIEL als [HQSE Manager]

 

Opleiding: je hebt een bachelordiploma van een universiteit of instelling voor hoger onderwijs.

Ervaring: Je hebt minstens twee jaar ervaring als preventieadviseur in een interne dienst en bent in het bezit van een diploma preventieadviseur niveau 2.

Talenkennis: je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans.

Initiatieven en sensibilisering: Je bent de drijvende kracht achter permanente initiatieven om de mentaliteit rond veiligheid en welzijn van de Senec-medewerkers te verbeteren.

Sectorervaring: je hebt relevante ervaring in de dienstensector en HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning).

Computervaardigheden: je bent vertrouwd met de verschillende MS Office-toepassingen.

Communicatie en diplomatie: je bent goed in communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, en kunt diplomatiek omgaan met situaties. Bovendien is je mobiliteit essentieel, aangezien het vestigingennetwerk zich over heel België uitstrekt.

ONS AANBOD als [HSEQ Manager]

  • Boeiend werk met veel contacten en autonomie
  • Aantrekkelijke verloning: competitief basissalaris, individuele en groepsbonussen, elektrische wagen met thuislaadpunt, maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden. Voortdurende ontwikkeling en leren maken integraal deel uit van ons DNA.
  • Een voltijdse functie met de mogelijkheid om sommige dagen van thuis uit te werken.
  • Deel uitmaken van een dynamische en zorgzame organisatie die zich inzet voor welzijn, inclusie en diversiteit.

Werkplaats

Variabel.

JOUW HR-CONTACTPERSOON

Tanguy Roos

 

Job Requisition ID on SAP SF
30900
Language on SAP SF
nl_NL
Degree
Country
Job Contract
Job City
Job Posting Date
job_division_level_one
job_mapped_organization